Qualiview score

Zorgaanbod

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie richt zich op de behandeling van blessures, blessurepreventie en revalidatie van (top)sporters. De sportfysiotherapeut maakt gebruik van meet- en testgegevens om de behandeling, training of revalidatie op de specifieke behoeften van de sporter af te stemmen. Het doel van sportfysiotherapie is om de sporter zo snel en verantwoord mogelijk terug te laten keren naar zijn of haar sportieve activiteiten.

Vaak behandelde klachten

  • kruisband revalidatie
  • knie(band)- en enkel(band) letsels
  • schouderletsels
  • overbelastingsklachten
  • spier- en pees gerelateerde klachten

Op dit moment een sportblessure?

Je wilt je klachten deskundig laten beoordelen en behandelen door een van onze sportfysiotherapeuten? Dat kan! Je kunt je aanmelden voor sportfysiotherapie door op de knop Afspraak maken te klikken. We nemen binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een passende afspraak. Natuurlijk kun je ons ook telefonisch bereiken met 0545-472443, mailen naar info@fysio-eibergen.nl of berichten via WhatsApp.

Sportspreekuur

Onze sportfysiotherapeuten hebben samenwerkingen met sportverenigingen in de regio. Wellicht dat wij een sportspreekuur verzorgen bij jouw sportvereniging. Wil je een afspraak bij het gratis sportspreekuur? Bel ons dan met 0545-472443 of stuur een bericht via WhatsApp. Heeft jouw sportvereniging nog geen samenwerking met ons, maar jij als sporter zou dit graag willen? Laat het ons weten!

Meer info over sportfysiotherapie?

Wil je meer weten over sportfysiotherapie? Bekijk onze FAQ of stuur je vragen naar info@fysio-eibergen.nl of via WhatsApp, zodat onze front office medewerker je snel en deskundig verder kan helpen.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op, mail je vraag naar info@fysio-eibergen.nl of neem contact op via T 0545 – 472443. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak

Onze fysiotherapeuten

Linda

Linda

Schukkink - Eppink

Joris

Joris

Nahuis

Corrine

Corrine

Holtkamp

Ferron

Ferron

Riethorst

Melissa

Melissa

Schuurman

Maak een afspraak

App ons

App ons