Qualiview score

Zorgaanbod

Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie richt zich op het behandelen van bewegings- en ontwikkelingsproblemen bij kinderen door middel van technieken als oefentherapie en training spelenderwijs, coaching en mobilisaties. Onze kinderfysiotherapeuten werken samen met het kind en de ouders om de beste aanpak te bepalen voor de klachten. Het doel van kinderfysiotherapie is om het kind te ondersteunen bij het verbeteren van de beweeglijkheid, motorische ontwikkeling, kracht en vertrouwen.

Vaak behandelde klachten

  • problemen met coördinatie en balans
  • spier- en gewrichtsklachten
  • (motorische) ontwikkelingsachterstanden
  • problemen met zwemmen, fietsen, rennen en springen
  • revalidatie na ongelukken of operaties
  • sportgerelateerde klachten

Kinderspreekuur op school

Onze kinderfysiotherapeuten hebben samenwerkingen met scholen in de regio. Wellicht dat wij een spreekuur verzorgen bij de school van jouw kind. Wil je een afspraak bij het gratis spreekuur? Bel ons dan met 0545-472443 of stuur een bericht via WhatsApp. Heeft de school van jouw kind nog geen samenwerking met ons, maar jij als ouder zou dit graag willen? Laat het ons weten!

Heeft je kind op dit moment klachten?

Heeft je kind klachten of ben is je kind recent geopereerd? Onze kinderfysiotherapeuten kunnen je helpen bij de beoordeling en behandeling van je klachten. Maak een afspraak door op de knop “Afspraak maken” te klikken of neem contact met ons op via telefoonnummer 0545-472443 of email info@fysio-eibergen.nl.

Meer info over fysiotherapie?

Voor meer informatie over kinderfysiotherapie, raadpleeg onze FAQ of stel je vragen via info@fysio-eibergen.nl, dan helpen onze front office medewerkers je snel en deskundig.

 

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op, mail je vraag naar info@fysio-eibergen.nl of neem contact op via T 0545 – 472443. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak

Onze fysiotherapeuten

Carolien

Carolien

Scheink

Corrine

Corrine

Holtkamp

Melissa

Melissa

Schuurman

Doenja

Doenja

Berendsen - Meekes

Hilke

Hilke

Floors

Maak een afspraak

App ons

App ons