Qualiview score

Zorgaanbod

Kaakfysiotherapie

Onze kaakfysiotherapeuten zijn specialisten in het behandelen van klachten in het hoofd- en halsgebied, evenals het kauwstelsel. Wij hebben expertise in tandheelkundige aspecten, tinnitus, evenwichtsstoornissen, specifieke zenuw aandoeningen, kanker in het hoofd-halsgebied en nekklachten. Wij werken samen met tandartsen, huisartsen, kaakchirurgen, gnathologen, mondhygiënisten, orthodontisten en KNO-artsen voor een geïntegreerde en holistische benadering van onze patiënten.

Vaak behandelde klachten

  • hoofdpijn en vormen van migraine
  • klemmen van de kaak en tandenknarsen (bruxisme)
  • aspecifieke aangezichtspijn
  • oorsuizen (tinnitus)
  • pijn in het gezicht, kaak of hoofd
  • klachten in het hoofd-halsgebied door o.a. kanker, reuma, spanning of stress

Op dit moment hoofdpijn, oorsuizen of kaakklachten?

Heb je op dit moment last van hoofdpijn, tinnitus of kaakklachten? Onze kaakfysiotherapeuten kunnen je helpen met een deskundige beoordeling en behandeling. Maak nu een afspraak door op de knop Afspraak maken te klikken of bel ons op 0545-472443. Onze front office medewerker staat klaar om al je vragen te beantwoorden via info@fysio-eibergen.nl.

Meer info over kaakfysiotherapie?

Voor meer informatie over kaakfysiotherapie, raadpleeg onze FAQ of stuur een e-mail naar info@fysio-eibergen.nl. Wij helpen je graag verder!

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op, mail je vraag naar info@fysio-eibergen.nl of neem contact op via T 0545 – 472443. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak

Onze fysiotherapeuten

Benthe

Benthe

Lurvink

Linda

Linda

Schukkink - Eppink

Martin

Martin

te Loo

Emma

Emma

ten Have

Joris

Joris

Nahuis

Maak een afspraak

App ons

App ons