Qualiview score

Zorgaanbod

Geriatriefysiotherapie

Geriatrische fysiotherapie richt zich op het behoud van zelfredzaamheid en onafhankelijkheid bij ouderen in hun thuissituatie. Onze geriatriefysiotherapeuten zijn opgeleid om samen met u uw doelen te bereiken, rekening houdend met factoren die invloed hebben op klachten bij ouderen, zoals medicatie, veranderingen in het lichaam, mentale aspecten en de veranderende omgeving. Het betrekken van meerdere disciplines kan erg belangrijk zijn, hebben onze geriatriefysiotherapeuten de beschikking over een groot netwerk van zorgverleners.

Vaak behandelde klachten

  • moeite met uitvoeren alledaagse taken, zoals wassen, aankleden en wandelen
  • moeite met opstaan
  • loop- en balansproblemen
  • functionele problemen na een doorgemaakte ziekte, operatie of neurologische aandoening
  • revalidatie na een nieuwe knie- of heupprothese
  • verminderde kracht- en uithoudingsvermogen

Op dit moment problemen met wandelen, opstaan of in de thuissituatie?

Heeft u problemen met wandelen, opstaan of in de thuissituatie? Maak een afspraak met onze geriatriefysiotherapeut via de knop “Maak een afspraak”. Neem ook gerust telefonisch of per mail contact met ons op. Onze geriatriefysiotherapeuten behandelen zowel in de praktijk als bij u aan huis.

Behandelingen aan huis of verzorgingshuis?

Onze geriatriefysiotherapeuten zijn zowel in de praktijk als aan huis te vinden. Is de situatie zo dat naar de praktijk komen geen optie is, dan komen wij graag aan huis behandelen. Indien u graag wilt dat wij aan huis komen, neem dan contact met ons op.

Meer info over kaakfysiotherapie?

Voor meer informatie over kaakfysiotherapie, raadpleeg onze FAQ of stuur uw vragen per mail naar info@fysio-eibergen.nl.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op, mail je vraag naar info@fysio-eibergen.nl of neem contact op via T 0545 – 472443. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak

Onze fysiotherapeuten

Cindy

Cindy

Nienhuis - ten Elshof

Emma

Emma

ten Have

Martin

Martin

te Loo

Melissa

Melissa

Schuurman

Tobias

Tobias

Klein Bruinink

Maak een afspraak

App ons

App ons