VACATURE | ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT

Vanwege de groeiende vraag en toenemende drukte, zijn wij op zoek naar een algemeen fysiotherapeut die affiniteit of – nog mooier – ervaring heeft met orthopedische klachten en revalidatie. Lijkt het jou leuk om naast je rol als algemeen fysiotherapeut binnen de praktijk hiermee aan de slag te gaan? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!

 

HEB JIJ…

  • Een afgeronde opleiding tot fysiotherapeut;
  • Affiniteit of ervaring met orthopedische klachten en/of revalidatie en wil jij je hier graag (verder) in ontwikkelen;
  • Een geldige BIG- en CKR registratie;
  • Een flinke dosis gedrevenheid en ben je een echte teamplayer die gaat voor aanhaken in plaats van afhaken;
  • En ben je minimaal 20 uur per week beschikbaar, en misschien zelfs meer?

 

BEN JIJ…

Een fysiotherapeut met een neusje voor orthopedische klachten en revalidatie en wil jij deze kennis en expertise toevoegen aan ons team? En ben je bereid om minimaal 20 uur per week aan de slag te gaan, waarbij een avondshift geen probleem is? Dan ben jij degene waarnaar wij op zoek zijn!

 

DAN GA JIJ…

Aan de slag binnen een modern en groeiend bedrijf met meerdere vestigingen en dat direct betrokken is bij het lokale sport- en bedrijfsleven. Onze focus is improvement by movement waarbij de patiënt en zijn of haar hulpvraag altijd centraal staat. Jouw focus ligt in eerste instantie op orthopedische klachten en revalidatie, maar dit betekent niet dat jij binnen dit kader moet blijven werken. Je krijgt van ons de ruimte, de tijd, de middelen en de ondersteuning om je te blijven ontwikkelen. Je zal deel uitmaken van een hecht team van therapeuten, die ontzettend gedreven zijn om het beste uit zichzelf en de patiënt te halen.

 

ZIJN WIJ EEN MATCH?

Pas jij in het plaatje dat wij hierboven hebben geschetst? Mooi, dan willen wij graag met jou in gesprek! Solliciteer voor maandag 13 december door een mail te sturen naar info@wiesbol.nl met daarbij een korte motivatie en je CV.

Publicatiedatum: 30-11-2021


Terug naar overzicht