SportFit – Sporten met de coaching van ProFys

 

Over SportFit

SportFit is het beweegprogramma waar de sporter of uitbehandelde patiënt zich helemaal mee uit kan leven. Een keer, twee keer of zelfs onbeperkt per week sporten met een persoonlijk programma. Een programma dat is afgestemd op uw persoonlijke doelen en op de uitkomsten van de testen die aan het begin en na 12 weken afgenomen worden. Evaluatie van uw voortgang zal om de 6 weken plaatsvinden en zal altijd 1-op-1 zijn. De kracht van het programma zit het in de combinatie van zelfstandig sporten op de voor u ideale tijden en de coaching van afstand. Dit wordt gerealiseerd door het moderne MyWellness systeem van Technogym. Hiermee staat u altijd in contact met uw coach. Thuis inloggen en uw voortgang bekijken, aangeven welke oefeningen te moeilijk of te makkelijk gaan en zelfs de mogelijkheid om buitensporten te koppelen aan uw MyWellness omgeving.

 

Intake en fitheidstesten

Voordat u kunt deelnemen aan het SportFit beweegprogramma is het verplicht een intake en fitheidstest uit te laten voeren. Dit wordt gedaan om het niveau van de deelnemer in te schatten maar om ook risicofactoren in kaart te brengen. De kosten voor de eerste intake en testen zijn eenmalig €75,00. Voor de SportFit deelnemers zullen ook de doelstellingen opgesteld worden tijdens de intake.

 

Evaluaties en hertesten

Naast dat u uw voortgang zelf op ieder moment van de dag kunt inzien, zullen er ook eveluatie- en hertestmomenten plaatsvinden. Voor SportFit zal na zes weken en na twaalf weken een evaluatie moment volgen. Waarvan het twaalf weken moment een hertest bevat om uw voortgang te meten.

 

Kosten SportFit

Deelname aan SportFit is voor eigen rekening. Sommige (zorg)verzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de deelname aan het SportFit beweegprogramma in de aanvullende verzekering. Informeer hiernaar bij uw (zorg)verzekeraar!

Aantal keer per week      _ Kosten 
1 keer per week € 35,00 per maand
2 keer per week € 55,00 per maand
Onbeperkt € 75,00 per maand
Intake en fitheidstest € 75,00 (eenmalig)
TGS Key-borg € 20,00

 

Trainingstijden

Zodra u uw persoonlijke trainingsprogramma heeft ontvangen kunt u zelf bepalen op welk moment van de dag u wilt trainen, mits het buiten de trainingstijden van MultiFit valt.

 

Over TechnoGym MyWellness

De FysioSport programma’s, waaronder SportFit ook valt, worden gefaciliteerd met apparatuur van TechnoGym. De combinatie van de MyWellness Cloud software met de TechnoGym Unity hardware maken de faciliteiten van de FysioSport programma’s hypermodern. Middels de TGS Key of zelfs met uw eigen smartphone uw training uit laten lezen op de apparaten en dan thuis uw voortgang bekijken op uw computer of smartphone. Uw fysiotherapeut of trainer kijkt op afstand met uw trainingen mee omdat al uw voortgang wordt opgeslagen in de MyWellness Cloud. Gaat u een stuk wandelen, fietsen of hardlopen dan zal de Technogym applicatie op uw smartphone dit bijhouden en registreren, zodat uw fysiotherapeut en trainer dit ook kunnen zien.

Meer info en aanmelden?

Wilt u graag meer informatie over SportFit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@fysio-eibergen.nl of via 0545-472443.