Qualiview score

Sport & bewegen

Zwanger & fit

Ben je op zoek naar een programma dat gericht is op het behouden van je vitaliteit tijdens de zwangerschap? Dan is Zwanger&Fit bij FYSIO Eibergen de ideale keuze voor jou. Deze groepsles is speciaal ontworpen om je fit te houden tijdens de zwangerschap, waarbij beweging centraal staat en er aandacht wordt besteed aan ademhalingstechnieken en bekkenbodemtraining ter voorbereiding op de bevalling.

Voordelen van Zwanger&Fit: Fit en gezond blijven tijdens de zwangerschap

Ons programma Zwanger&Fit richt zich op het behouden van jouw vitaliteit en welzijn tijdens de zwangerschap. Door regelmatig te bewegen en specifieke oefeningen uit te voeren, kun je niet alleen fysiek fit blijven, maar ook mentaal en emotioneel in balans blijven gedurende deze bijzondere periode in jouw leven.

Focus op beweging en voorbereiding op de bevalling: Essentiële ademhalingstechnieken en bekkenbodemtraining

Bij Zwanger&Fit staat beweging op de eerste plaats. Naast het behouden van je fysieke conditie, besteden we ook aandacht aan het aanleren van ademhalingstechnieken die je kunt gebruiken tijdens de bevalling, evenals bekkenbodemtraining om de spieren in dat gebied te versterken en te ondersteunen.

Doelgroep: Zwangere vrouwen vanaf 12 weken

Dit beweegprogramma is bedoeld voor alle vrouwen die minstens 12 weken zwanger zijn en die hun gezondheid en welzijn willen behouden gedurende de zwangerschap.

Tijden van de groepslessen:

  • Dinsdag 18:30 – 19:30 uur
  • Dinsdag 19:30 – 20:30 uur

Onder begeleiding van een vrouwelijke fysiotherapeut

Onze groepslessen Zwanger&Fit worden geleid door een ervaren vrouwelijke fysiotherapeut, die gespecialiseerd is in de gezondheid en het welzijn van zwangere vrouwen. Zij zal jou begeleiden en ondersteunen tijdens elke sessie, zodat je veilig en effectief kunt trainen.

Meer informatie over Zwanger&Fit bij FYSIO Eibergen?

Neem contact met ons op via info@fysio-eibergen.nl, 0545 472443, of kom langs bij de balie/fysiotherapeut om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen fit en gezond te blijven tijdens jouw zwangerschap met onze Zwanger&Fit groepslessen. Samen werken we aan een sterke en gezonde start voor jou en jouw baby.

Onze
fysiotherapeuten

Vera

Vera

Stortelers

Ga snel naar:

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op, mail je vraag naar info@fysio-eibergen.nl of neem contact op via T 0545 – 472443. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak
App ons

App ons