Qualiview score

Sport & bewegen

Sport Fitness (SportFit)

Wil jij werken aan jouw fysieke gezondheid en mentale welzijn op een manier die perfect aansluit bij jouw behoeften? Dan is het SportFit programma van FYSIO Eibergen wellicht precies wat je zoekt. Dit programma is ontworpen voor zowel patiënten als individuen zonder specifieke medische problemen, maar die wel gerichte aandacht nodig hebben, zoals mensen met chronische aandoeningen, blessures of andere lichamelijke beperkingen.

Voordelen van SportFit: Persoonlijke begeleiding van bewegingsagoog

Onze toegewijde bewegingsagoog werkt nauw samen met jou om een trainingsprogramma op maat te maken, gebaseerd op jouw individuele niveau en behoeften. Dit programma kan gezien worden als een verlengstuk van jouw fysiotherapiebehandeling, indien opgenomen in jouw aanvullende verzekering, of als een professionele benadering om jouw fysieke en mentale potentieel te maximaliseren. Bij SportFit bieden we een veilige en effectieve omgeving waarin je jouw fysieke prestaties kunt verbeteren en behouden, zonder het risico op blessures of overbelasting.

Focus op functioneel verbeteren: Training voor een actiever leven

Bij SportFit staat het verbeteren van jouw algehele functioneren en het verhogen van jouw activiteitenniveau centraal. We richten ons niet alleen op het verminderen van pijn of het behandelen van specifieke aandoeningen, maar streven ernaar jou te helpen meer te genieten van jouw dagelijkse leven.

Onze aanpak: Maatwerk schema’s en continue begeleiding

Jouw traject begint met een intake, meet- en testmoment waarbij verschillende aspecten van jouw gezondheid worden geëvalueerd, zoals spier- en vetmassa, maximale kracht en conditie. Op basis van deze resultaten stellen we een gepersonaliseerd schema op, dat wordt geprojecteerd op de fitnessapparatuur. De eerste sessies worden nauw begeleid door de bewegingsagoog, waarbij het programma wordt doorgenomen en eventuele vragen worden beantwoord. Na verloop van tijd bieden we follow-up contactmomenten en de mogelijkheid tot aanpassingen aan het programma indien nodig. Na drie maanden volgt een her-testmoment, waarbij het schema wordt bijgesteld op basis van jouw vorderingen.

Meer informatie over het SportFit programma van FYSIO Eibergen?

Neem contact met ons op via info@fysio-eibergen.nl, 0545 472443, of kom langs bij de balie/fysiotherapeut om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen jouw functioneren en activiteiten te verbeteren. Ons team van ervaren bewegingsagogen staat klaar om samen met jou doelen te stellen en te bereiken.

Kosten SportFit

Deelname aan SportFit is voor eigen rekening. Sommige (zorg)verzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de deelname het SportFit beweegprogramma in de aanvullende verzekering.

Informeer hiernaar bij uw (zorg)verzekeraar!

OmschrijvingPrijs per zitting (incl. BTW)
Basis (2x per week)€ € 42,50 euro per maand
Plus (5x per week)€ € 70,00 euro per maand

Onze
fysiotherapeuten

Bente

Bente

Snuverink

Rooster

U kunt op verschillende momenten komen sporten:

DagTijden
Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag 08:00 - 21:00
Donderdag 08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00

Ga snel naar:

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op, mail je vraag naar info@fysio-eibergen.nl of neem contact op via T 0545 – 472443. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak
App ons

App ons