Qualiview score

Sport & bewegen

Medische Fitness (MedFit)

Ben jij op zoek naar een programma dat zich richt op het verbeteren van je fysieke en mentale potentieel? Dan is het MedFit programma van FYSIO Eibergen misschien wat voor jou. Dit programma is gericht op zowel patiënten als mensen die geen patiënt van ons zijn, maar wel specifieke gezondheidsproblemen hebben, zoals chronische aandoeningen, blessures of andere lichamelijke beperkingen.

Voordelen van MedFit: ervaren fysiotherapeuten en trainers aan je zijde

Onze ervaren fysiotherapeuten en trainers werken samen met jou aan een op jou afgestemd trainingsprogramma, rekening houdend met je behandeltraject en klachten of aan je specifieke behoeften in verband met je chronische aandoening. Dit programma kan gezien worden als een uitbreiding van je fysiotherapiebehandelingen in je aanvullende verzekering of als een laagdrempelige en professionele aanpak om, ondanks je klachten of aandoeningen, je fysieke en mentale potentieel te realiseren. Bij ons krijg jij een veilige en effectieve omgeving waarin je je fysieke prestaties kunt verbeteren en behouden, zonder over blessures, overbelasting of andere klachten.

Focus op verbeteren van functioneren: training voor een verbeterd dagelijks leven

Bij ons staat het verbeteren van je algehele functioneren en het vergroten van je activiteitenniveau centraal, in plaats van uitsluitend gericht te zijn op het verminderen van pijn of het verbeteren van een specifieke aandoening. Onze trainingen zijn ontworpen om je te helpen je fysieke en mentale potentieel te realiseren, zodat je meer kunt genieten van het dagelijkse leven.

Onze aanpak: op maat gemaakte trainingen onder begeleiding van je fysiotherapeut

Jouw fysiotherapeut maakt samen met jou en onze trainer een op jou afgestemd programma. Je fysiotherapeut neemt eerst de benodigde metingen met je af, die de basis vormen voor je programma. onze trainer zal vervolgens op basis van het programma een afspraak met je inplannen om het programma met je door te nemen, zodat je zeker weet dat je de oefeningen begrijpt en uitvoert. Je blijft onder behandeling van fysiotherapeut, die samen met onze trainer alle coördineert en evalueert. Laagdrempeliger kan bijna niet.

Meer weten over het MedFit programma van FYSIO Eibergen?

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen bij het verbeteren van je functioneren en activiteiten. Onze ervaren fysiotherapeuten en trainers staan klaar om je te helpen en samen jou je doelen te bereiken.

Belangrijke opmerking:

  • Het MEDFIT abonnement is alleen beschikbaar voor patiënten die een lopend behandeltraject volgen bij een van onze fysiotherapeuten.
  • Zodra jouw behandeltraject is afgerond, wordt jouw abonnement automatisch omgezet naar het SPORTFIT abonnement. Voor de kosten van het SPORTFIT abonnement, zie de informatie onder het kopje ‘SPORTFIT’, of vraag jouw therapeut om de actuele prijzen.

Kosten MedFit

Deelname aan MedFit is voor eigen rekening. Sommige (zorg)verzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de deelname het MedFit beweegprogramma in de aanvullende verzekering.

Informeer hiernaar bij uw (zorg)verzekeraar!

OmschrijvingPrijs per zitting (incl. BTW)
Basis (2x per week)€ 30,00 euro per maand
Plus (5x per week)€ 45,00 euro per maand

Onze
fysiotherapeuten

Ferron

Ferron

Riethorst

Rooster

Hieronder vind u het rooster van de medische fitness. U wordt doorgelinkt naar onze TechnoGym app. De toegangscode is fysioeibergen

Link naar rooster in Technogym

Ga snel naar:

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op, mail je vraag naar info@fysio-eibergen.nl of neem contact op via T 0545 – 472443. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak
App ons

App ons