Qualiview score

Sport & bewegen

Fit na de bevalling

Ben je net bevallen en op zoek naar een programma om weer fit te worden na de bevalling? Dan is Fit na de Bevalling bij FYSIO Eibergen de perfecte keuze voor jou. Deze groepsles is speciaal ontworpen om je te helpen weer fit en gezond te worden na de bevalling, waarbij beweging, buikspiertraining en bekkenbodemtraining centraal staan.

Voordelen van Fit na de Bevalling: Herstel en vitaliteit na de geboorte

Ons programma Fit na de Bevalling richt zich op het herstellen van jouw vitaliteit en fitheid na de bevalling. Door middel van specifieke oefeningen en trainingen helpen we je om op een verantwoorde en gezonde manier weer in vorm te komen, zodat je volop van het moederschap kunt genieten.

Focus op beweging, buikspiertraining en bekkenbodemtraining

Bij Fit na de Bevalling staat beweging op de eerste plaats. Daarnaast besteden we ook aandacht aan buikspiertraining om de buikspieren te versterken na de zwangerschap, evenals bekkenbodemtraining om deze spieren te ondersteunen en te versterken.

Doelgroep: Vrouwen die verantwoord en gezond weer fit willen worden na de bevalling

Dit beweegprogramma is bedoeld voor alle vrouwen die op een verantwoorde en gezonde manier weer fit willen worden na de bevalling. Je kunt deelnemen aan het programma vanaf zes weken na de bevalling, om jouw herstelproces op een veilige en effectieve manier te ondersteunen.

Tijden van de groepslessen:

  • Dinsdag 18:30 – 19:30 uur
  • Dinsdag 19:30 – 20:30 uur

Onder leiding van een vrouwelijke fysiotherapeut

Onze groepslessen Fit na de Bevalling worden geleid door een ervaren vrouwelijke fysiotherapeut, die gespecialiseerd is in postnatale zorg en revalidatie. Zij zal jou begeleiden en ondersteunen tijdens elke sessie, zodat je op een veilige en effectieve manier kunt werken aan jouw herstel en fitheid.

Meer informatie over Fit na de Bevalling bij FYSIO Eibergen?

Neem contact met ons op via info@fysio-eibergen.nl, 0545 472443, of kom langs bij de balie/fysiotherapeut om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen weer fit en gezond te worden na de bevalling met onze groepsles Fit na de Bevalling. Samen werken we aan een sterk en gezond herstel na de geboorte van jouw kind.

Onze
fysiotherapeuten

Vera

Vera

Stortelers

Ga snel naar:

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op, mail je vraag naar info@fysio-eibergen.nl of neem contact op via T 0545 – 472443. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak
App ons

App ons