Qualiview score

Sport & bewegen

Blijf in beweging

Ben je op zoek naar een motiverende en gezellige groepstraining waarbij je actief blijft en tegelijkertijd werkt aan het onderhouden en verbeteren van jouw spieren en conditie? Dan is Blijf in Beweging (BIB) bij FYSIO Eibergen wellicht de perfecte keuze voor jou. Dit trainingsprogramma is speciaal ontworpen voor mensen die actief willen blijven en hun algehele gezondheid willen bevorderen.

Voordelen van Blijf in Beweging (BIB): Groepstraining met professionele begeleiding

Onze ervaren bewegingsagoog leidt de BIB-groepstrainingen, waarbij je gedurende 60 minuten onder professionele begeleiding werkt aan het verbeteren van jouw spieren en conditie. De training omvat een gevarieerde mix van oefeningen, waaronder training op fitnessapparatuur, met vrije gewichten en lichaamsgewichtsoefeningen, om een totale lichaamstraining te bieden.

Focus op blijven bewegen: Onderhoud en verbetering van vitaliteit

Bij Blijf in Beweging (BIB) ligt de nadruk op het behouden en verbeteren van jouw vitaliteit door regelmatig te blijven bewegen. Of je nu jouw spieren wilt versterken, jouw conditie wilt verbeteren of gewoon actief en fit wilt blijven, onze groepstraining biedt de perfecte gelegenheid om aan jouw gezondheidsdoelen te werken.

Onze aanpak: Gevarieerde trainingssessies en flexibele tijden

Onze BIB-groepstrainingen vinden plaats op verschillende tijdstippen gedurende de week, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij jouw schema. De trainingssessies worden geleid door onze bewegingsagoog, die ervoor zorgt dat elke sessie uitdagend en motiverend is, ongeacht jouw fitnessniveau.

Tijden van de groepstrainingen:

Dinsdag

  • Dinsdagochtend 10:30 – 11:30
  • Dinsdagochtend 11:30 – 12:30

Donderdag

  • Donderdagochtend 10:30 – 11:30
  • Donderdagavond 18:30 – 19:30
  • Donderdagavond 19:30 – 20:30

Meer informatie over Blijf in Beweging (BIB) bij FYSIO Eibergen?

Neem contact met ons op via info@fysio-eibergen.nl, 0545 472443, of kom langs bij de balie/fysiotherapeut om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen actief te blijven en jouw gezondheidsdoelen te bereiken met onze BIB-groepstraining. Samen werken we aan een gezondere en vitalere levensstijl.

Kosten van de BIB groep

De kosten voor deelname aan de BIB-groep bedragen € 38,50 per maand.

OmschrijvingPrijs per zitting (incl. BTW)

Onze
fysiotherapeuten

Bente

Bente

Snuverink

Ga snel naar:

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op, mail je vraag naar info@fysio-eibergen.nl of neem contact op via T 0545 – 472443. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak
App ons

App ons