Qualiview score

Sport & bewegen

Medische Fitness (MedFit)

Ben jij op zoek naar een programma dat zich richt op het verbeteren van je fysieke en mentale potentieel? Dan is het MedFit programma van FYSIO Eibergen misschien wat voor jou. Dit programma is gericht op zowel patiënten als mensen die geen patiënt van ons zijn, maar wel specifieke gezondheidsproblemen hebben, zoals chronische aandoeningen, blessures of andere lichamelijke beperkingen.

Lees verder

Sport Fitness (SportFit)

Wil jij werken aan jouw fysieke gezondheid en mentale welzijn op een manier die perfect aansluit bij jouw behoeften? Dan is het SportFit programma van FYSIO Eibergen wellicht precies wat je zoekt. Dit programma is ontworpen voor zowel patiënten als individuen zonder specifieke medische problemen, maar die wel gerichte aandacht nodig hebben, zoals mensen met chronische aandoeningen, blessures of andere lichamelijke beperkingen.

Lees verder

Fitness (CombiFit)

Ben je op zoek naar een fitnessprogramma dat flexibiliteit biedt en tegelijkertijd persoonlijke begeleiding garandeert? Dan is het COMBIFIT abonnement van FYSIO Eibergen wellicht precies wat je nodig hebt. Dit programma stelt sporters in staat om zelfstandig te trainen en tegelijkertijd te profiteren van wekelijkse één-op-één begeleiding of deelname aan groepstrainingen.

Lees verder

Personal Training

Ben je op zoek naar een fitnessprogramma dat zich volledig richt op jouw individuele behoeften en doelen, met deskundige begeleiding van een bewegingsagoog? Dan is Personal Training bij FYSIO Eibergen wellicht de perfecte keuze voor jou. Dit programma is ontworpen om jou persoonlijk te begeleiden en te ondersteunen bij het bereiken van jouw fitnessdoelen.

Lees verder

Blijf in beweging (BiB)

Ben je op zoek naar een motiverende en gezellige groepstraining waarbij je actief blijft en tegelijkertijd werkt aan het onderhouden en verbeteren van jouw spieren en conditie? Dan is Blijf in Beweging (BIB) bij FYSIO Eibergen wellicht de perfecte keuze voor jou. Dit trainingsprogramma is speciaal ontworpen voor mensen die actief willen blijven en hun algehele gezondheid willen bevorderen.

Lees verder

Zwanger & fit

Ben je op zoek naar een programma dat gericht is op het behouden van je vitaliteit tijdens de zwangerschap? Dan is Zwanger&Fit bij FYSIO Eibergen de ideale keuze voor jou. Deze groepsles is speciaal ontworpen om je fit te houden tijdens de zwangerschap, waarbij beweging centraal staat en er aandacht wordt besteed aan ademhalingstechnieken en bekkenbodemtraining ter voorbereiding op de bevalling.

Lees verder

Fit na de bevalling

Ben je net bevallen en op zoek naar een programma om weer fit te worden na de bevalling? Dan is Fit na de Bevalling bij FYSIO Eibergen de perfecte keuze voor jou. Deze groepsles is speciaal ontworpen om je te helpen weer fit en gezond te worden na de bevalling, waarbij beweging, buikspiertraining en bekkenbodemtraining centraal staan.

Lees verder

Valpreventie

Naarmate u ouder wordt, merkt u dat sommige dingen niet meer zo makkelijk en soepel gaan als voorheen. Een ongeluk zit dan ook in een klein hoekje. Jaarlijks belanden gemiddeld 105.000 65+’ers als gevolg van een val op de spoedeisende hulp (SEH). Een val kan veel impact hebben. Daarom geldt bij vallen dat ‘voorkomen beter is dan genezen’. Om die reden bieden we het nieuwe Valpreventieprogramma aan, speciaal voor 65+’ers die een verhoogd valrisico hebben.

Lees verder

Powerfull Ageing

Bij Powerful Ageing draait alles om krachtig ouder worden, fysiek beter functioneren en het behouden van fysieke zelfredzaamheid en zelfstandigheid. Deze groepsles is speciaal ontworpen voor mensen van 55 jaar of ouder (HRC 0926), met een persoonlijk programma dat gericht is op het opbouwen van explosief spiervermogen en het streven naar een zo zelfstandig mogelijk leven.

Lees verder

Gecombineerde leefstijl interventie (GLI)

Een gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) is een programma speciaal ontworpen voor mensen met overgewicht of obesitas, gericht op gedragsverandering en het bereiken en behouden van een gezonde leefstijl. Bij FYSIO Eibergen bieden we dit programma aan voor diegenen die streven naar een gezonder leven en willen werken aan hun gewichtsbeheersing.

Lees verder

COPD (LongFit)

Bewegen met COPD kan een uitdaging zijn, maar het is van onschatbare waarde voor het verbeteren van je algehele gezondheid en het verminderen van symptomen. Bij LongFit, onze COPD groep, helpen we je bij het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen, waardoor je dagelijkse activiteiten gemakkelijker worden en je klachten kunnen verminderen.

Lees verder

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op, mail je vraag naar info@fysio-eibergen.nl of neem contact op via T 0545 – 472443. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak
App ons

App ons