Qualiview score

Over ons

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke soorten beweegaanbod biedt uw praktijk nog meer aan?

Naast fysiotherapie bieden we ook andere vormen van beweegaanbod aan, zoals:

  • Medische fitnessprogramma’s gericht op het verbeteren van kracht, conditie en mobiliteit onder begeleiding van een bewegingsagoog.
  • Specifieke trainingsprogramma’s voor sporters om prestaties te verbeteren, blessures te voorkomen en te revalideren na letsel.
  • Beweeg- en valpreventieprogramma’s voor ouderen om mobiliteit, balans en zelfstandigheid te behouden.
  • Zwangerschapsgerelateerde oefenprogramma’s om fysieke klachten te verminderen en het herstel na de bevalling te ondersteunen.

Welke aandoeningen behandelt een fysiotherapeut?

Fysiotherapeuten behandelen een breed scala aan aandoeningen, waaronder blessures aan spieren, pezen, gewrichten, botten en zenuwen, evenals chronische aandoeningen zoals artritis, fibromyalgie en rugpijn. Ze bieden ook revalidatie na orthopedische chirurgie, beroertes, ongevallen en sportblessures.

Hoe is de kwaliteit gewaarborgd bij FYSIO Eibergen?

Alle fysiotherapeuten van FYSIO Eibergen voldoen aan de door het SKF (Stichting Keurmerk Fysiotherapie) en KNGF gestelde kwaliteitseisen en zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister van het SKF en/of KNGF.

Kan ik ook fysiotherapie aan huis krijgen?

In bepaalde gevallen kan (een deel van) de behandeling aan huis plaatsvinden, bijvoorbeeld wanneer jij een nieuwe heup heeft gekregen. Heb jij een vraag over fysiotherapie aan huis? Neem dan contact op met de praktijk, we helpen jou graag verder. Wil jij weten of jij in aanmerking komt voor fysiotherapie aan huis? Vraag jouw huisarts of specialist om meer informatie en een mogelijke verwijzing voor fysiotherapie aan huis.

Wat zijn de openingstijden?

De praktijk is van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 8.00 en 21.00 uur. Kijk voor actuele openingstijden de pagina ‘openingstijden’.

Ik heb een vraag over mijn factuur

Wanneer je voor de eerste keer bij ons komt, starten we meteen met de eerste behandeling. Onderdeel hiervan zijn de intake en het onderzoek. Voor de eerste afspraak worden twee zittingen gerekend.

Heb jij een andere vraag over jouw factuur? Neem dan telefonisch of e-mail contact op met de praktijk.

Heeft FYSIO Eibergen een contract met mijn zorgverzekeraar?

Ja,  FYSIO Eibergen heeft een contract met alle zorgverzekeraars.

Wat moet ik meenemen naar een behandeling?

Wij verzoeken jou een handdoek, jouw legitimatiebewijs (ID, paspoort of rijbewijs) en (indien nodig) een verwijsbrief van de (huis)arts of specialist mee te nemen.

Kan ik mijn afspraak afzeggen?

Jij kunt jouw afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos verplaatsen of afzeggen. Indien jij tenminste 24 uur van te voren contact opneemt, wordt jouw afspraak niet in rekening gebracht.

Afspraken op maandag dienen vóór vrijdag 17.00 uur verplaatst of afgezegd te worden. Wanneer je jouw afspraak niet tijdig afzegt, moeten wij deze in rekening brengen. Een te laat geannuleerde afspraak, wordt niet door je verzekeraar vergoed. In dit geval wordt het particuliere tarief voor een niet nagekomen afspraak in rekening gebracht.

Worden fysiotherapiekosten vergoed door mijn zorgverzekering?

Veel zorgverzekeraars bieden dekking voor fysiotherapie als onderdeel van hun aanvullende verzekeringen. De exacte dekking kan variëren, dus het is belangrijk om uw polisvoorwaarden te controleren of contact op te nemen met uw verzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen en eventuele vereisten, zoals een eigen risico. Bekijk voor onze actuele prijzen de tarievenlijst.

Hoe lang duurt een fysiotherapiesessie?

De duur van een enkele fysiotherapiesessie is 25 minuten. Afhankelijk van de aard en ernst van de aandoening, evenals de behandelingsmodaliteiten die worden gebruikt, kan de duur van een sessie verlengd worden tot 50 minuten. De frequentie en duur van de behandeling worden individueel aangepast aan de behoeften van de patiënt.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op, mail je vraag naar info@fysio-eibergen.nl of neem contact op via T 0545 – 472443. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak
App ons

App ons