Qualiview score

Over ons

Over ons

Achtergrond historie
In 2016 openden Ina Gewald, Martin te Loo en Bas Steinkamp, de voormalige maatschap van FYSIO Eibergen, de deuren van onze praktijk aan de Nieuwstraat 4-6 in Eibergen. Deze praktijk werd in 2021 overgenomen door Valego BV, een fusie van drie bestaande fysiotherapiepraktijken: FYSIO Eibergen, FYSIO Neede en ProFys.

Missie
“Valego zet zich in om mensen in beweging te krijgen, te houden en hun bewegingspotentieel te optimaliseren. Wij streven ernaar om door middel van behandeling, training, begeleiding, advisering, educatie en motivering de gezondheid en welzijn van onze patiënten te bevorderen. Hierbij stellen we altijd de individuele mens met zijn of haar (beweeg)dromen en doelstellingen centraal. In het licht van de voortdurende veranderingen binnen de gezondheidszorg en maatschappij, verplichten wij ons om onze diensten continu te evalueren en te verbeteren, waarbij kwaliteit, veiligheid en patiënttevredenheid vooropstaan en met aandacht voor het creëren van een vertrouwensrelatie met elke patiënt.”

Visie
“Improvement by Movement: Valego gelooft dat beweging de sleutel is tot een beter welzijn. Wij zijn ervan overtuigd dat fysiotherapie niet alleen draait om de behandeling van symptomen, maar om het bevorderen van een levenslange cultuur van actieve gezondheid. Door te focussen op preventie, curatie en educatie, streven we ernaar om een toonaangevende rol te spelen in het vormen van een actievere en gezondere samenleving en het empoweren van individuen om controle te nemen over hun fysieke gezondheid.”

Ons gedreven team bestaat uit 20 professionals, van secretaresses die de administratieve en klantenservice op zich nemen tot gespecialiseerde fysiotherapeuten met diepgaande kennis en expertise in hun respectievelijke vakgebieden.

Kwaliteit
Bij FYSIO Eibergen streven we naar niets minder dan uitmuntendheid in fysiotherapeutische zorg. Als een Stichting Keurmerk Fysiotherapie (SKF) praktijk, hebben we ons toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zorg aan al onze patiënten.

Onze verbintenis tot kwaliteit begint bij onze mensen. Al onze fysiotherapeuten zijn niet alleen deskundig en ervaren, maar zijn ook ingeschreven in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie (KRF). Dit betekent dat ze zich voortdurend blijven ontwikkelen en bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en behandelmethoden. Dit stelt ons in staat om altijd de beste zorg te bieden, aangepast aan de specifieke behoeften van elke patiënt.

Daarnaast gaan we verder dan alleen de vereisten. We houden onszelf verantwoordelijk voor het handhaven van de hoogste normen op het gebied van veiligheid, hygiëne en patiëntenzorg. Onze praktijk is uitgerust met moderne faciliteiten en we volgen strikte protocollen om ervoor te zorgen dat elke behandelingssessie soepel en effectief verloopt.

Bij FYSIO Eibergen begrijpen we dat vertrouwen een essentieel onderdeel is van de therapeutische relatie. Daarom streven we er voortdurend naar om dat vertrouwen te verdienen en te behouden door consistent hoogwaardige zorg te bieden aan al onze patiënten.

Om te meten wat u als patiënt heeft ervaren met betrekking tot kwaliteit en zorgverlening binnen onze praktijk, verstuurt een onafhankelijk en geaccrediteerd meetbureau, genaamd Qualiview, dagelijks vragenlijsten naar patiënten die binnen onze praktijk zijn behandeld en vrijwillig deelnemen aan dit onderzoek.

Met Qualiview waarborgen wij uw anonimiteit en de kwaliteit van de meting. Uw ingevulde vragenlijst wordt dus anoniem verwerkt. De gegevens worden niet voor een ander doel gebruikt dan voor het toetsen van de kwaliteit van de verleende zorg. Invullen is vrijwillig en heeft geen enkele invloed op de zorg die u (of uw kind) krijgt.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op, mail je vraag naar info@fysio-eibergen.nl of neem contact op via T 0545 – 472443. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak
App ons

App ons