Qualiview score

Over ons

Nieuws

Lancering nieuwe website FYSIO Eibergen

Lancering nieuwe website FYSIO Eibergen

24 mei 2024

In mei 2024 heeft FYSIO Eibergen een opmerkelijke sprong voorwaarts gemaakt in hun streven naar uitmuntendheid in patiëntenzorg met de lancering van hun nieuwe website. Deze online hub biedt een schat aan informatie voor zowel geïnteresseerden als toekomstige patiënten, waardoor ze gemakkelijk toegang hebben tot alles wat ze moeten weten over de praktijk, fysiotherapiebehandelingen, het zorgaanbod, beweegprogramma’s en meer.

Core stability: de plank misslaan

Core stability: de plank misslaan

20 mei 2024

Veel sporters, fysiotherapeuten en trainers denken dat om een sterke ‘core’ te krijgen je veel moet planken, je weet wel die horizontale houding, steunend op je tenen en ellebogen. De plank oefening is een van de meest bekend en populairste oefeningen voor de ‘core’. Het is niet bekend wanneer de plank als oefening is “uitgevonden”, maar wel weten we dat er veel onjuistheden aan de plank en zijn effecten kleven.

Revalideren van een (enkel) sportblessure

Revalideren van een (enkel) sportblessure

8 mei 2024

Het sportseizoen is weer in volle gang en dat betekent voor een sportfysiotherapeut veel omgezwikte enkels. Staan op de voet van de tegenstander, polletje op veld 6, in gedachten een schitterende passeerbeweging maar resulterend in struikelen over de krijtlijn, allemaal mogelijke oorzaken van een verzwikte enkel die al voorbij zijn gekomen.

FYSIO Neede opent haar deuren in voormalig Blokker-pand

FYSIO Neede opent haar deuren in voormalig Blokker-pand

6 mei 2024

Na maanden van voorbereiding en renovatie is FYSIO Neede, een nieuwe locatie van FYSIO Eibergen, officieel geopend in het hart van Neede. De praktijk is gevestigd aan de Rapenburg 4 en verwelkomt patiënten met een breed scala aan behandelbehoeften.

Beweegprogramma: Blijf In Beweging

Beweegprogramma: Blijf In Beweging

1 februari 2024

Vanaf februari 2024 start bij FYSIO Neede, het succesvolle beweegprogramma “Blijf In Beweging” uit in Neede. Dit programma, dat al jaren een succes is in Eibergen, richt zich op het vitaal houden van 60-plussers.

De kracht van training bij kanker

De kracht van training bij kanker

1 februari 2024

Training en krachttraining lijken op het eerste gezicht niet het primaire punt van aandacht te zijn voor mensen die zijn geraakt door kanker. Maar men overziet vaak niet de bredere voordelen van deze activiteiten, die verder gaan dan het behouden van conditie, beweeglijkheid en spierkracht. Krachttraining tijdens een oncologisch behandeltraject biedt veel meer dan dat.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op, mail je vraag naar info@fysio-eibergen.nl of neem contact op via T 0545 – 472443. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak
App ons

App ons