Missie & visie

Missie en visie

Missie

FYSIO Eibergen heeft een duidelijke missie binnen de gezondheidszorg. Namelijk het minder afhankelijk worden van de door zorgverzekeraars geboden vergoeding en vaste tarieven. Dit willen wij bij FYSIO Eibergen mogelijk maken door naast het bieden van zorg die door de zorgverzekeraars vergoed wordt, programma’s te ontwikkelen en aan te bieden die op een breder vlak zorg aanbieden.

U moet hierbij denken aan preventie bij particulieren en bedrijven, gezond op de werkvloer, sport, vrije tijd en recreatie, ouderen en zwangere vrouwen. Zowel individuele programma’s, als groepsactiviteiten worden door ons ontwikkeld.

“FYSIO Eibergen wil voor u een bredere, professionelere en meer toegankelijke zorg aanbieden”

Visie

FYSIO Eibergen en haar team willen door proactief in te spelen op de zorgvraag van iedere patiënt, de kwaliteit van de dienstverlening vergroten. De waarborging van deze kwaliteit gebeurt door de invoer van het Elektronisch Patiënten Dossier en de invoer en handhaving van de HKZ kwaliteitsnormen. Daarnaast worden de werkprocessen constant gemonitord en geëvalueerd en wordt er door FYSIO Eibergen extra focus gelegd op nieuwe markten.

De hulpvraag van de patiënt wordt uitvoerig en met veel aandacht onderzocht, waarbij de samenwerking en de behoefte van de patiënt centraal staan. Door een multidisciplinaire inzet vanuit het team is het aanbod altijd maatwerk in de best mogelijke prijs-/prestatieverhouding.

“Het behoud van kwaliteit van leven en preventie tegen ongemakken die deze kwaliteit van leven verminderen, zien wij als de kerntaak van ons werk.”

Wij bij FYSIO Eibergen zijn constant in ontwikkeling en aan het evolueren door studie, intervisie en onderzoek. Het team van FYSIO Eibergen kenmerkt zich door een flexibele instelling en is loyaal naar de doelstelling binnen FYSIO Eibergen. Door de gemoedelijke sfeer en de grote collegialiteit proberen wij de patiënt optimaal van dienst te zijn.
Dit is de weg die FYSIO Eibergen voor de toekomst is ingeslagen om de belangrijkste aanbieder voor fysiotherapeutische- en paramedische hulp in de regio te blijven.