Qualiview score

Over ons

Kwaliteit

Bij FYSIO Eibergen streven we naar niets minder dan uitmuntendheid in fysiotherapeutische zorg. Als een Stichting Keurmerk Fysiotherapie (SKF) praktijk, hebben we ons toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zorg aan al onze patiënten.

Onze verbintenis tot kwaliteit begint bij onze mensen. Al onze fysiotherapeuten zijn niet alleen deskundig en ervaren, maar zijn ook ingeschreven in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie (KRF). Dit betekent dat ze zich voortdurend blijven ontwikkelen en bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en behandelmethoden. Dit stelt ons in staat om altijd de beste zorg te bieden, aangepast aan de specifieke behoeften van elke patiënt.

Daarnaast gaan we verder dan alleen de vereisten. We houden onszelf verantwoordelijk voor het handhaven van de hoogste normen op het gebied van veiligheid, hygiëne en patiëntenzorg. Onze praktijk is uitgerust met moderne faciliteiten en we volgen strikte protocollen om ervoor te zorgen dat elke behandelingssessie soepel en effectief verloopt.

Bij FYSIO Eibergen begrijpen we dat vertrouwen een essentieel onderdeel is van de therapeutische relatie. Daarom streven we er voortdurend naar om dat vertrouwen te verdienen en te behouden door consistent hoogwaardige zorg te bieden aan al onze patiënten.

Om te meten wat u als patiënt heeft ervaren met betrekking tot kwaliteit en zorgverlening binnen onze praktijk, verstuurt een onafhankelijk en geaccrediteerd meetbureau, genaamd Qualiview, dagelijks vragenlijsten naar patiënten die binnen onze praktijk zijn behandeld en vrijwillig deelnemen aan dit onderzoek.

Met Qualiview waarborgen wij uw anonimiteit en de kwaliteit van de meting. Uw ingevulde vragenlijst wordt dus anoniem verwerkt. De gegevens worden niet voor een ander doel gebruikt dan voor het toetsen van de kwaliteit van de verleende zorg. Invullen is vrijwillig en heeft geen enkele invloed op de zorg die u (of uw kind) krijgt.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op, mail je vraag naar info@fysio-eibergen.nl of neem contact op via T 0545 – 472443. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak
App ons

App ons