Qualiview score

Over ons

Huisregels

Voor de omgang met en het behandelen van de patiënt zijn er een aantal richtlijnen opgesteld volgens welke Valego werkt. De officiële richtlijnen zijn ook in elke praktijk beschikbaar. Hieronder staan de huisregels van FYSIO Eibergen vermeld. Deze regels zijn geldend zowel voor de patiënt als de therapeut.

Algemeen

Binnen de praktijk dient een ieder zich volgens de algemeen geldende normen en waarden te gedragen.

Bejegening

Voor de omgang met en het behandelen van de patiënt zijn er een aantal richtlijnen opgesteld volgens welke Valego werkt. De officiële richtlijnen zijn ook in elke praktijk beschikbaar:

Kleedkamers

Sportruimtes

Ongewenste en/of gewenste intimiteiten in het pand van FYSIO Eibergen worden niet getolereerd en indien noodzakelijk wordt er bij overtreding van de huisregels aangifte gedaan bij de politie. FYSIO Eibergen is niet aansprakelijk voor verlies, schade en/of diefstal van persoonlijke eigendommen en/of lichamelijk letsel in en om het pand van FYSIO Eibergen. FYSIO Eibergen kan zodanig niet aansprakelijk worden gesteld.

FYSIO Eibergen is altijd bevoegd om, wegens haar moverende redenen, personen tijdelijk of blijvend de toegang te ontzeggen tot de sportruimtes en om de lidmaatschapsovereenkomst per direct op te zeggen.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op, mail je vraag naar info@fysio-eibergen.nl of neem contact op via T 0545 – 472443. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak
App ons

App ons