Qualiview score

Over ons

Over ons

In 2016 openden Ina Gewald, Martin te Loo en Bas Steinkamp, de voormalige maatschap van FYSIO Eibergen, de deuren van onze praktijk aan de Nieuwstraat 4-6 in Eibergen. Deze praktijk werd in 2021 overgenomen door Valego BV, een fusie van drie bestaande fysiotherapiepraktijken: FYSIO Eibergen, FYSIO Neede en ProFys.

Lees verder

Team

Ons team bestaat uit een diverse groep professionals.

Lees verder

Werken bij

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Bekijk op deze pagina of er nog vacatures open staan.

Lees verder

Huisregels

Voor de omgang met en het behandelen van de patiënt zijn er een aantal richtlijnen opgesteld volgens welke Valego werkt. De officiële richtlijnen zijn ook in elke praktijk beschikbaar. Hieronder staan de huisregels van FYSIO Eibergen vermeld. Deze regels zijn geldend zowel voor de patiënt als de therapeut.

Lees verder

Kwaliteit

FYSIO Eibergen is sinds 2013 in het bezit van het HKZ-keurmerk. Dit keurmerk, dat staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector, kenmerkt duurzame kwaliteitsverbetering in de zorg en welzijn op een onafhankelijk een betrouwbare manier. Door dit keurmerk te behalen, moet je als praktijk aan strenge eisen voldoen op het gebied van kwaliteit van zorg.

Lees verder

WGBO

Als een zorgverlener (bijvoorbeeld een huisarts, tandarts of een fysiotherapeut) u behandelt, heeft u een geneeskundige behandelingsovereenkomst met hem of haar. In de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO) staan de rechten en plichten die daarbij horen. De zorgverlener en de patiënt moeten zich daaraan houden.

Lees verder

Veel gestelde vragen (FAQ)

De meest voorkomende vragen worden op deze pagina beantwoord.

Lees verder

Nieuws

De laatste nieuwtjes over onze praktijk

Lees verder

Partners & samenwerking

Een overzicht van onze Partners & samenwerkingsverbanden.

Lees verder

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op, mail je vraag naar info@fysio-eibergen.nl of neem contact op via T 0545 – 472443. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak
App ons

App ons