MedFit – Medische fitness

 

Over MedFit

MedFit is het beweegprogramma dat de verlenging is van de behandeling in de behandelkamer. Bent u onder behandeling van een fysiotherapeut en u wilt graag sporten zonder klachten te verergeren of u wilt uw huiswerkoefeningen een extra stimulans geven? Dan is MedFit een ideaal beweegprogramma voor u. Uw behandelend therapeut maakt voor u een persoonlijk programma dat u een of twee keer per week zelfstandig kunt uitvoeren in onze fitness- en oefenzalen. De oefeningen zijn afgestemd op uw klachtenbeeld en zullen zo zorgen voor een sneller herstel, een betere ontwikkeling of juist een prikkeling van de regio’s die door uw klachtenbeeld weinig aandacht krijgen.

 

Uw persoonlijke MyWellness-account

Het persoonlijke trainingsprogramma wordt door uw behandelend fysiotherapeut voor u op een TechnoGym System Key (TGS Key) gezet. Via deze sleutel kunt u uw programma uitvoeren in onze fitness- en oefenzalen. Ook kunt u op ieder moment van de dag uw voortgang bekijken via uw persoonlijke MyWellness-account. Daarnaast zal uw behandelend fysiotherapeut tijdens de behandelsessies evaluaties uitvoeren.

 

Trainingstijden

Zodra u uw persoonlijke trainingsprogramma heeft ontvangen kunt u zelf bepalen op welk moment van de dag u wilt trainen, mits het buiten de trainingstijden van MultiFit valt.

 

Kosten MedFit

Deelname aan MedFit is voor eigen rekening. Sommige (zorg)verzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de deelname aan het MedFit beweegprogramma in de aanvullende verzekering.
Informeer hiernaar bij uw (zorg)verzekeraar!

Omschrijving            __ Kosten 
1 keer per week € 25,00 per maand
2 keer per week € 45,00 per maand
TGS Key-borg € 20,00

 

Over TechnoGym MyWellness

De FysioSport programma’s, waaronder MedFit ook valt, worden gefaciliteerd met apparatuur van TechnoGym. De combinatie van de MyWellness Cloud software met de TechnoGym Unity hardware maken de faciliteiten van de FysioSport programma’s hypermodern. Middels de TGS Key of zelfs met uw eigen smartphone uw training uit laten lezen op de apparaten en dan thuis uw voortgang bekijken op uw computer of smartphone. Uw fysiotherapeut of trainer kijkt op afstand met uw trainingen mee omdat al uw voortgang wordt opgeslagen in de MyWellness Cloud. Gaat u een stuk wandelen, fietsen of hardlopen dan zal de Technogym applicatie op uw smartphone dit bijhouden en registreren, zodat uw fysiotherapeut en trainer dit ook kunnen zien.

 

Meer info en aanmelden?

Wilt u graag meer informatie over MedFit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@fysio-eibergen.nl of via 0545-472443.