Vergoedingen

Vergoedingen 2018

De vergoedingen voor fysiotherapie in 2018 zijn bekend gemaakt door alle zorgverzekeraars.
U vindt hier alle informatie. Wilt u daarnaast ook graag weten welke zorgverzekeraars nog onbeperkt fysiotherapie vergoeden in 2018 en wat hierbij de voorwaarden zijn? Lees dan dit artikel.

Wordt mijn behandeling wel vergoed?Zorgverzekeraars

FYSIO Eibergen heeft contracten afgesloten met de meeste zorgverzekeraars. Wanneer u een aanvullende verzekering heeft afgesloten bij uw zorgverzekeraar dan wordt fysiotherapie en/of manuele therapie vergoed conform uw polisvoorwaarden. Voor een overzicht van alle vergoedingen per verzekeraar willen wij u graag verwijzen naar uw polisvoorwaarden.

Indien u verzekerd bent bij een zorgverzekeraar waarmee wij een overeenkomst hebben, dan brengen wij het tarief dat met uw verzekeraar is overeengekomen in rekening. Wij streven ernaar met alle ziektekostenverzekeraars een overeenkomst af te sluiten.

Bent u verzekerd bij een zorgverzekeraar waarmee wij géén overeenkomst hebben, dan brengen wij onze eigen tarieven in rekening.

Contracten met zorgverzekeraars

Hieronder ziet u een lijst van de zorgverzekeraars waarmee FYSIO Eibergen contracten heeft afgesloten.
Staat uw verzekeraar er niet tussen op deze lijst? Informeer ons daar dan over. De mogelijkheid bestaat dan dat wij alsnog een overeenkomst met de desbetreffende verzekeraar aangaan, voor uw en ons gemak!

▪ Aevitae (De Goudse) ▪ IZZ
▪ Aevitae (AveroAchmea) ▪ Menzis
▪ Aevitae (VGZ) ▪ N.V. Univé
▪ Agis ▪ Nedasco ASR
▪ AnderZorg ▪ Nedasco Assuradeuren (VGZ)
▪ Avero Achmea ▪ NedascoAvero
▪ Caresco ▪ NV Ongevallen en Ziektekostenverzekering OZF
▪ CZ Groep (CZ, Delta Loyd en Ohra) ▪ NV Zorgverzekeraar UMC
▪ De Friesland ▪ ONVZ
▪ De Amersfoorstse ▪ OWM Salland
▪ Ditzo ▪ PNO
▪ DSW UA ▪ Stad Holland (DSW)
▪ FBTO ▪ Stichting Ziektenkostenverzekering Krijgsmacht
▪ Fortis/Amersfoortse ▪ Turien& Co Assuradeuren (VGZ)
▪ IAK (ASR) ▪ TurienAvero
▪ IAK (Avero) ▪ Univé
▪ IAK (VGZ) ▪ VGZ
▪ Interpolis ▪ VVAA Schadeverzekering
▪ IZA ▪ Zilveren Kruis Achmea Zorgverzekeringen
▪ IZA VNG Gemeenten ▪ Zorg en Zekerheid

 

Declaraties

Door de voortschrijdende communicatietechnologie is het in steeds meer gevallen mogelijk om de declaratie voor verzekerden direct met de zorgverzekeraars af te handelen. Dit geldt uiteraard alleen voor de verzekeraars waarmee wij een overeenkomst hebben. Bij een gering aantal van die zorgverzekeraars is dat echter (nog) niet mogelijk. Indien dat voor uw verzekeraar geldt, ontvangt u van ons een nota die u aan uw verzekeraar kunt doorzenden. Hierbij geldt het tarief dat met uw verzekeraar is overeengekomen.