Qualiview score

Nieuws

FYSIO Neede opent haar deuren in voormalig Blokker-pand

Datum: 6 mei 2024

FYSIO Neede opent haar deuren in voormalig Blokker-pand

Na maanden van voorbereiding en renovatie is FYSIO Neede, een nieuwe locatie van FYSIO Eibergen, officieel geopend in het hart van Neede. De praktijk is gevestigd aan de Rapenburg 4 en verwelkomt patiënten met een breed scala aan behandelbehoeften.

Met zeven behandelkamers, een ruime oefenzaal en kleedkamers, biedt FYSIO Neede een uitgebreide omgeving voor blessurebehandeling, revalidatie en prestatieverbetering. Gevestigd op een centrale plek in het hart van Neede, is de praktijk gemakkelijk toegankelijk voor iedereen.

Ferron Riethorst, een ervaren sportfysiotherapeut en praktijkeigenaar van FYSIO Eibergen en Neede, benadrukt het belang van een volledige benadering van fysiotherapie: “We willen niet alleen blessures behandelen, maar ook patiënten helpen bij het opbouwen van een sterker lichaam en het verbeteren van hun prestaties. Dit is waar onze samenwerking met Sportcentrum De Gaard van pas komt, waardoor we een symbiotische relatie creëren tussen fysiotherapie en fitness.”

Het innovatieve karakter van FYSIO Neede blijkt uit het gebruik van technologie, zoals individuele bediening via een speciale app. Patiënten kunnen de fitnessapparatuur afstellen op hun specifieke behoeften, waardoor een gepersonaliseerde trainingservaring mogelijk is. Deze aanpak, mede ontwikkeld door Riethorst zelf, verbetert niet alleen de efficiëntie van de behandeling, maar maakt ook de weg vrij voor een breder scala aan diensten.

“We zijn enthousiast over de mogelijkheden die FYSIO Neede biedt,” zegt Riethorst. “Of het nu gaat om het herstellen van een blessure of het verbeteren van de algehele conditie, we streven ernaar om onze patiënten te ondersteunen bij elke stap van hun reis naar herstel en prestatieverbetering.”

Met een sterke focus op gemeenschapsbetrokkenheid en een toewijding aan uitmuntendheid in de zorg, belooft FYSIO Neede een waardevolle aanwinst te zijn voor de inwoners van Neede en de omliggende gemeenschappen.

Lees hier het hele (premium) artikel in de Tubantia.

App ons

App ons