Qualiview score

Disclaimer

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ernaar streven om de inhoud actueel en correct te houden, geven wij geen garanties van welke aard dan ook, uitdrukkelijk of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde grafische afbeeldingen die op de website worden getoond. Elk vertrouwen dat u in dergelijke informatie stelt, is daarom strikt op eigen risico.

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot, indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade wat dan ook voortvloeiend uit verlies van gegevens of winst voortvloeiend uit, of in verband met, het gebruik van deze website.

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder de controle staan van onze fysiotherapiepraktijk. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of onderschrijving van de daarin geuite opvattingen.

We doen er alles aan om de website draaiende en goed functionerend te houden. Onze fysiotherapiepraktijk neemt echter geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk zijn voor, de website die tijdelijk niet beschikbaar is vanwege technische problemen buiten onze controle.

Voor specifieke medische adviezen, diagnoses of behandelingen moet u altijd contact opnemen met een gekwalificeerde gezondheidsprofessional. Raadpleeg uw fysiotherapeut of arts voordat u enige actie onderneemt op basis van informatie die u op deze website vindt.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op, mail je vraag naar info@fysio-eibergen.nl of neem contact op via T 0545 – 472443. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak
App ons

App ons