FysioSport

 

FysioSport – Beweeginterventies voor uw gezond- en fitheid

FysioSport is verzamelnaam voor verschillende beweeginterventies ontwikkeld en opgezet door FYSIO Eibergen en ProFys. Alle beweegprogramma’s hebben als basis uw gezondheid en fitheid te verbeteren en/of op peil te houden. Zoekt u juist een moment om uw huiswerkoefeningen een extra stimulans te geven, wilt u misschien zelfstandig trainen met uw persoonlijke programma of toch de gezelligheid van een groep? FysioSport biedt het allemaal door de opzet van de MedFit, SportFit en MultiFit beweegprogramma’s.

 

 

Voor wie is FysioSport

FysioSport is voor iedereen die graag wil bewegen, trainen en sporten met een minimaal risico op blessures. De programma’s zijn niet alleen gericht op mensen met lichamelijke klachten, minder validen en met mensen een chronische aandoening of gebrek, maar ook gericht op gezonde deelnemers.

 

Intake en fitheidstesten

Voordat u kunt deelnemen aan het SportFit of MultiFit programma is het verplicht een intake en fitheidstest uit te laten voeren. Dit wordt gedaan om het niveau van de deelnemer in te schatten maar om ook risicofactoren in kaart te brengen. De kosten voor de eerste intake en testen zijn eenmalig €75,00. Voor de SportFit deelnemers zullen ook de doelstellingen opgesteld worden tijdens de intake.

 

Evaluaties en hertesten

Voor MedFit zullen de evaluaties, door uw behandelend fysiotherapeut, tijdens de behandelsessies gedaan worden. Voor SportFit zal na zes weken en na twaalf weken een evaluatie moment volgen. Waarvan het twaalf weken moment een hertest bevat om uw voortgang te meten. MultiFit evaluaties en hertesten zullen na drie maanden uitgevoerd worden.

 

Over TechnoGym MyWellness

De FysioSport programma’s worden gefaciliteerd met apparatuur van TechnoGym. De combinatie van de MyWellness Cloud software met de TechnoGym Unity hardware maken de faciliteiten van de FysioSport programma’s hypermodern. Middels de TGS Key of zelfs met uw eigen smartphone uw training uit laten lezen op de apparaten en dan thuis uw voortgang bekijken op uw computer of smartphone. Uw fysiotherapeut of trainer kijkt op afstand met uw trainingen mee omdat al uw voortgang wordt opgeslagen in de MyWellness Cloud. Gaat u een stuk wandelen, fietsen of hardlopen dan zal de Technogym applicatie op uw smartphone dit bijhouden en registreren, zodat uw fysiotherapeut en trainer dit ook kunnen zien.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de FysioSport programma’s? Dan kunt u contact opnemen met FYSIO Eibergen door een mail sturen naar info@fysio-eibergen.nl of door te bellen naar 0545-472443.