Qualiview score

Nieuws

Beweegprogramma: Blijf In Beweging

Datum: 1 februari 2024

Beweegprogramma: Blijf In Beweging

Vanaf februari 2024 start bij FYSIO Neede, het succesvolle beweegprogramma “Blijf In Beweging” uit in Neede. Dit programma, dat al jaren een succes is in Eibergen, richt zich op het vitaal houden van 60-plussers.

FYSIO Neede begrijpt dat bewegen op oudere leeftijd essentieel is voor het behoud van gezondheid en welzijn. Het beweegprogramma “Blijf In Beweging” is speciaal ontworpen om ouderen te helpen hun kracht, stabiliteit en coördinatie te verbeteren. De sessies worden geleid door deskundige bewegingsagogen met een sterke affiniteit voor beweging en ouderen.

Blijf In Beweging
Het programma bestaat uit wekelijkse groepssessies van maximaal 10 personen. Elke sessie duurt een uur, met een variatie van oefeningen die zijn aangepast aan de behoeften en mogelijkheden van de deelnemers. Naast het fysieke aspect is er ook ruimte voor sociale interactie, een belangrijk onderdeel van het programma.

Een uniek kenmerk van “Blijf In Beweging” is de persoonlijke aandacht. FYSIO Neede begrijpt dat iedereen uniek is, met eigen uitdagingen en doelen. Daarom is het programma flexibel ontworpen om aan individuele behoeften te voldoen. Of u nu herstellende bent van een blessure, worstelt met een chronische aandoening, of gewoon op zoek bent naar een manier om actief te blijven, dit programma biedt iets voor iedereen.

Vitaal zijn en blijven
Vitaliteit op oudere leeftijd is essentieel voor een gezonde en voldoeninggevende levensstijl. Regelmatige lichaamsbeweging versterkt niet alleen het lichaam, maar bevordert ook de geestelijke gezondheid en vermindert het risico op chronische ziekten. Belangrijker nog, het biedt kansen voor sociale interactie, een cruciaal element voor emotioneel welzijn. Deelname aan een groepsactiviteit zoals “Blijf In Beweging” stimuleert het onderhouden van sociale contacten en versterkt het gevoel van gemeenschap en verbondenheid. Het programma moedigt ouderen aan om actief te blijven, zowel lichamelijk als sociaal, wat bijdraagt aan een hogere levenskwaliteit.

Deelnemen of meer informatie?
Bent u geïnteresseerd in het programma of kent u iemand die dat zou kunnen zijn? Neem dan contact op met FYSIO Neede voor meer informatie. We begrijpen dat u zich zorgen kunt maken over de geschiktheid voor het programma vanwege eventuele gezondheidsproblemen. In dat geval nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. We kunnen samen beoordelen of “Blijf In Beweging” geschikt is voor u of uw dierbaren. U kunt ons bereiken op 0545 47 2443 of via info@fysio-neede.nl.

App ons

App ons