Qualiview score

Voet- en loopklachten

Voet- en loopklachten

Loop jij veel? Ben jij fanatiek hardloper? En ben jij op zoek naar advies over hoe jij klachten kunt voorkomen? Een voet-, loop- en/of hardloopanalyse kan jij hierbij helpen. Veel klachten kunnen voorkomen worden door de juiste schoenen en oefeningen. Een fysiotherapeut kan de analyse uitvoeren en tips geven over de juiste schoenen, oefeningen en andere vraagstukken die jij hebt.

Wat is een voet- en loopanalyse?

Bij een voet- en loopanalyse kijkt de (sport)fysiotherapeut naar verschillende aspecten, onder andere naar de stand van jouw voeten, voetafwikkeling en de bewegingen die jij maakt tijdens het lopen. Verschillende vragen die jij hebt met betrekking tot jouw klachten worden beantwoord tijdens de analyse.

Advies looptechniek

De fysiotherapeut kan jij adviseren op meerdere vlakken, waaronder het gebruik van de juiste zooltjes en/of schoenen. Ook kan de therapeut een behandeltraject gericht op het verbeteren van de looptechniek of het verhelpen van loop- en voetgerelateerde klachten die jij ervaart.

Hardloopanalyse

Ben jij fanatiek hardloper of wil jij beginnen met hardlopen? Dan is een hardloopanalyse wellicht wat voor jou. De (sport)fysiotherapeut is gespecialiseerd in hardloopklachten en kan jij op basis van een analyse gericht advies geven over de voorkoming en verhelping van klachten.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op, mail je vraag naar info@fysio-eibergen.nl of neem contact op via T 0545 – 472443. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak
App ons

App ons