Qualiview score

Hartrevalidatie

Hartrevalidatie

Word jij behandeld vanwege hartklachten? Heb jij een hartoperatie gehad? Of ben jij gedotterd? Dan is het extra belangrijk om verantwoord te bewegen en op de juiste manier te herstellen. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten helpen jou daar graag bij. Samen met de fysiotherapeut stemt jij jouw persoonlijke behandelplan op, passend bij jouw situatie en doelen. Om jou optimale zorg te bieden, werken wij samen met diverse zorgverleners. Samen met CardioVitaal bieden we jou een compleet hartrevalidatie programma dat volledig aansluit op de landelijke richtlijnen voor hartrevalidatie. Wil jij het vertrouwen in jouw lichaam terug krijgen en verantwoord opbouwen? Meld je dan aan voor de hartrevalidatie van FYSIO Eibergen.

Vertrouwen in bewegen door hartrevalidatie

Hartrevalidatie is gericht op een sneller herstel na de behandeling van een hartaandoening en het verkleint het risico op nieuwe aandoeningen. Na een hartoperatie kan het spannend zijn om de draad weer op te pakken. Niet alleen tijdens het sporten, maar ook tijdens dagelijkse bezigheden zoals traplopen en wandelen kan jij je onzeker voelen over de gevolgen voor jouw hart. Het revalidatieprogramma geeft jou dit vertrouwen weer terug.

Veilig en verantwoord herstellen na hartoperatie

Met een op maat gemaakt behandelplan, werk jij op een veilige en verantwoorde manier aan jouw herstel. Jij wordt begeleid door een team van specialisten die allen gespecialiseerd zijn in hartproblemen. Hierbij kan jij denken aan een fysiotherapeut, cardioloog, verpleegkundige, diëtist en psycholoog. Jij krijgt een persoonlijk beweegprogramma, voorlichting, adviezen en tips om een goede leefstijl te ontwikkelen en vast te houden, zodat jouw conditie verbetert en de kans op een terugval of nieuwe hartproblemen afneemt.

Fysiotherapie en vergoeding hartrevalidatie

Onze specialisten begeleiden jou graag bij jouw herstel en het bouwen aan het herwinnen van vertrouwen in jouw lichaam. Deelname aan een hartrevalidatie programma heeft een bewezen positief effect op jouw lichamelijke conditie en vermindert de kans op nieuwe hart- en vaatproblemen in de toekomst. Hartrevalidatie wordt, afhankelijk van jouw zorgverzekeraar, mogelijk vergoed vanuit de zorgverzekering. Informeer bij jouw zorgverzekeraar naar de eventuele voorwaarden.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op, mail je vraag naar info@fysio-eibergen.nl of neem contact op via T 0545 – 472443. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak
App ons

App ons