Qualiview score

Hand-en polsklachten

Hand-en polsklachten

Heb jij klachten aan jouw hand of pols? Ben jij herstellende van een breuk, handletsel of overbelasting? Of belemmert handartrose jou in jouw dagelijkse activiteiten? Als jij jouw handen niet goed kunt bewegen geeft dit al snel beperkingen in jouw dagelijkse handelingen. Gespecialiseerde handtherapeuten pakken jouw klachten gericht aan en geven praktisch advies bij alle bezigheden. Hiervoor werken we nauw samen met specialisten op het gebied van handklachten. Zo kunnen we jou de optimale zorg bieden die nodig is voor een snel en optimaal herstel.

Wat is handtherapie?

Een handtherapeut is een therapeut die zich gespecialiseerd heeft in klachten rondom de hand en pols. De handtherapeut behandelt jouw pols, hand of vingers na bijvoorbeeld een breuk, bij artrose, overbelastingsklachten, vochtophoping na een letsel of breuk, en bij langdurige of chronische polsklachten. Ook bij triggerfingers, een skiduim of een mallet vinger kan handtherapie helpen. FYSIO Eibergen werkt nauw samen met de handtherapeuten van KrachtErgo. Herken jij één van deze klachten? Neem dan contact op met de praktijk.

Behandeling handblessure

Onder begeleiding van de handtherapeut bouw jij de belasting middels therapie en oefeningen weer op. Eventueel wordt een spalk op maat gemaakt, waardoor deze altijd een optimale pasvorm heeft. Bij zowel acute als chronische klachten kan jij een spalk laten aanmeten. Hoe lang jij de spalk moet dragen is afhankelijk van jouw klacht, jouw situatie en de snelheid van het herstel. Meer weten? Vraag het onze specialist!

Hand of vingers spalken

Heb je chronische klachten aan jouw hand of pols? Dan kan een spalk een oplossing zijn. Met een op maat gemaakte spalk kan de hand tot rust komen, waardoor de klachten verminderen. Als jouw klachten het gevolg zijn van een acute blessure (bijvoorbeeld skiduim of mallet vinger) is het belangrijk dat de weke delen voldoende rust krijgen, zodat deze kunnen herstellen.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op, mail je vraag naar info@fysio-eibergen.nl of neem contact op via T 0545 – 472443. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak
App ons

App ons