Qualiview score

Fysiotherapie aan huis

Fysiotherapie aan huis

Ben jij slecht ter been? Ben jij niet in staat om naar een van onze praktijken te komen, maar heb jij wel behoefte aan fysiotherapie? Het uitstellen van een afspraak is niet bevorderlijk voor het herstel van de klacht. Daarom is het mogelijk dat de behandeling bij jou thuis plaatsvindt. De therapeut kijkt samen met jou naar de verschillende mogelijkheden, zodat jij zo spoedig mogelijk jouw dagelijkse werkzaamheden kan oppakken. Voor behandeling aan huis heb jij een verwijzing nodig van de huisarts.

Wanneer is fysiotherapie aan huis mogelijk?

Soms ben jij niet in staat om naar één van onze praktijken te komen, maar heb jij wel behoefte aan fysiotherapie. Bijvoorbeeld wanneer jij net een operatie hebt ondergaan. Dan is het mogelijk dat de behandeling aan huis plaatsvindt. Hiervoor is wel een verwijzing van de huisarts nodig. Neem bij vragen over de vergoeding van behandeling aan huis contact op met jouw zorgverzekeraar.

Hoe kan ik mij voorbereiden?

De fysiotherapeut is gespecialiseerd in behandeling aan huis en zal de behandeling dan ook aanpassen aan de beschikbare ruimte en situatie. Het behandelplan wordt aangepast aan de hand van jouw mogelijkheden en beperkingen, maar is even effectief als behandeling in de praktijk. De fysiotherapeut voorziet jou van oefeningen en tips gericht op het herstel van jouw zorgvraag.

Welke zorgvragen worden vaak thuis behandeld?

Behandelingen aan huis vinden vaak plaats. Onze fysiotherapeuten die thuis behandelen zijn hierin gespecialiseerd. In de meeste gevallen is behandeling aan huis gewenst bij complexe zorgvragen, zoals spierziekten of bij chronische pijnklachten. Ook bij traumatische aandoeningen of postoperatieve zorg vindt de behandeling vaak bij die cliënt thuis plaats.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact op, mail je vraag naar info@fysio-eibergen.nl of neem contact op via T 0545 – 472443. We helpen je graag verder.

Maak een afspraak
App ons

App ons